Home

 


Adres en telefoonParochie

Parochie Nieuws

Vieringen

 

Welkom,

op deze plek van contact met onze parochie.

Alle goeds voor u, voor jou.

 

 

 


 

Parochie - een al honderden jaren bestaand verband van mensen met elkaar, hier in Ravenstein, in Huisseling, Demen, Deursen en Neerlangel – als levende kerk. Mensen die samen leven, werken, trouwen en treuren, samen zorgen, bidden en bouwen.

Een kern van gemeenschap van ver voordat er gemeenten bestonden en een overheid die zaken van welzijn regelde.

Een beproefde coöperatie rond vertrouwen en zorg, waarin onze voorouders, in het grotere verband van de Rooms-katholieke kerk, een basis legden voor veel welzijn zoals wij het kennen. Aan hen danken wij ook onze kerken en kapellen.

 

Welkom hier voor wat u zoekt, in de herberg die onze parochie met vallen en opstaan wil zijn: verband van vertrouwen, gastvrij voor ieder, bezoeker, bekende en stamgast.

Ook voor mensen van vandaag, die weten dat wij elkaar nodig hebben én de hulp van Boven, want wie kan alleen zijn eigen leven dragen?

Ieder mens telt daarom mee, en heeft iets bij te dragen aan in gemeenschap met van anderen. Dat weten de velen die uit zichzelf taken op zich nemen, ook in de parochie.

Met een aantal mensen treffen wij elkaar in de wekelijkse zondagsviering, hartslag van geloof en gemeenschap, rond het leven van de onvergetelijke mens van liefde Jezus Christus, en zijn dood en nieuwe bestaan. In het bijzonder in de eucharistieviering tezamen ontmoeten wij God in ons midden.  

 

Welkom dus, dat deze site u mag helpen vinden wat u zoekt.
 

 

 

 

© Parochie St. Lucia avenstein -  laatste update: 22-05-2014 - bezoekers

frontpage hit counter